Kereső
További termékeink
Széchenyi 2020 pályázat
Széchenyi 2020 pályázat
CÉGÜNKRŐL
 
 
A Rappai Csavar Kft-t több éves kötőelem- és rögzítéstechnikai gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították 1997-ben. A Cég dinamikus fejlődésének köszönhetően rövid időn belül Dél-Magyarország egyik meghatározó szereléstechnikai vállalkozása lett. Ennek eredményeképpen 1999-ben a szegedi központ mellett Szentesen nyílt meg egy újabb kötőelemszaküzlet.

Rappai Csavar Kft. által forgalmazott termékek a rögzítés és szereléstechnikai piac minden igényét ki tudják elégíteni, a folyamatosan bővülő kínálat újabb és újabb felhasználási lehetőségeket biztosít. 

Cégünk profiljához tartoznak még:
  • King Tony kéziszerszámok
  • Jetech kéziszerszámok
  • UNIOR kéziszerszámok
  • Kress elektromos kéziszerszámok
  • AEG kéziszerszámok
  • Milwaukee elektromos ipari kéziszerszámok
  • BOSTITCH tűzés és szegezéstechnika
  • SOUDAL szilikonok és purhabok
  • Titán szilikonok és purhabok
  • OLFA kések
A Cég fejlődésének következő állomásaként 2000-től a szegedi üzlet Fischer Rögzítéstechnikai Centrumként működik, ahol a Fischer Professzionális Rögzítéstechnika teljes termékskálája megtalálható. 

Rappai Csavar Kft. 1999-től az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer szerint tanúsított társaság. Munkatársai korrekt és gyors kiszolgálással állnak a megrendelők rendelkezésére raktárkészletről vagy rövid határidejű szállítással. 

A Kft. felkészült szakemberei készséggel állnak az Önök rendelkezésére bármilyen típusú kötőelemmel vagy rögzítéstechnikai kérdéssel kapcsolatban.
 
 
Fotógaléria
 
 
Képgaléria, 1/17Képgaléria, 2/17Képgaléria, 3/17Képgaléria, 4/17Képgaléria, 5/17Képgaléria, 6/17Képgaléria, 7/17Képgaléria, 8/17Képgaléria, 9/17Képgaléria, 10/17Képgaléria, 11/17Képgaléria, 12/17Képgaléria, 13/17Képgaléria, 14/17Képgaléria, 15/17Képgaléria, 16/17Képgaléria, 17/17
 
 
Miért válassza csavarboltunkat?
 
A csavarok rendkívül fontos szerepet töltenek be a hétköznapokban. Ezek az apró alkatrészek méreteik ellenére hatalmas erővel bírnak. Mivel a csavarok fogyóeszközöknek számítanak, a szakembereknek folyamatosan szükséges pótolni a készletüket annak érdekében, hogy mindig rendelkezésre álljon a kellő mennyiség. Ha Ön a vásárlás egyszerű formáját választaná, és gazdag kínálatból válogatna, döntsön csavarboltunk mellett!

Csavarboltunkban bármilyen munkához könnyedén megtalálhatja a szükséges rögzítéstechnikai elemeket, amiket meg is rendelhet. Kínálatunk rendkívül gazdag, továbbá a minőségre is törekszünk, hiszen a rögzítéstechnikai elemek csakis akkor képesek betölteni a szerepüket, ha strapabíró anyagból kerültek legyártásra.

Csavarboltunkból a rögzítéstechnikai elemeken kívül a csavarozáshoz szükséges szerszámokat is beszerezheti. Végezzen minőségi munkát megbízható termékeinkkel! Vásárlóinknak folyamatosan megújuló, korszerű kínálatot biztosítunk. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének csavarboltunk termékeivel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!
 
Nyílászárók megfelelő működésének biztosítékai – A zárak és a vasalatok
 
Több szempontból is fontos, hogy a nyílászáróink megfelelően zárhatók legyenek, és ezt a jó légzáró képességet az ajtók és az ablakok esetében a vasalatok biztosítják.
 
A vasalatok többféle funkció ellátására is alkalmasak, mint például az ablak vasalatok esetében, a normál ablak vasalat a záródásért, tehát a biztonságért felel. A bukó-nyíló ablak vasalatok lehetővé teszik, hogy ezek a nyílászárók erkélyajtóként is használhatók legyenek, és biztosítják, hogy két, vagy három pozícióban is kinyithassuk őket. Itt egy úgynevezett résszellőzésre is lehetőség van. Van a nyíló vasalat, ami az ablakok és az erkélyajtók oldal irányú nyitására adnak lehetőséget, valamint a bukó vasalat, ami a nyílászárók buktatására szolgálnak.
 
A zárak közül érdemes kiemelni a többpontos zárat, ami a bejárati ajtók zárszerkezete. Ez egy többszörös rúdzár, amely biztonságossá teszi a nyílászárót. Fontos, hogy milyen zárak vannak felszerelve bejárati ajtóinkra, ugyanis az egyszerűbb zárak nem mindig nyújtanak teljes körű védelmet.
 
Ha Ön is szeretné, hogy nyílászárói megbízható zárakkal és vasalatokkal legyenek ellátva, keressen minket bizalommal!
 
           
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Széchenyi 2020 pályázat
Széchenyi 2020 pályázat
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 387.6 Ft
 
 
 
 
 
Termékajánló